Ізраїльські системи протиракетної оборони можуть бути ефективними лише в Ізраїлі, але аж ніяк не в Україні. Так сказав лідер Національного Корпусу Андрій Білецький у своєму блозі.

Як розповідає націоналіст, зараз Офіс Президента заявляє про свої великі успіхи. «Україні будуть поставлені системи протиракетної оборони від США – це ізраїльська система «Залізний купол» або «Iron Dome», - зазначає він. Тим не менш, Білецький акцентує на тому, що таке задоволення не з дешевих і Ізраїль може собі це дозволити, на відміну від України.

Водночас він не заперечує ефективність системи «Iron Dome», але акцентує на умовах її використання. Зокрема, каже лідер Нацкорпусу, Ізраїль – це багата країна з невеликою територією. «9 батарей, які стоять на озброєні Ізраїлю, кожна з них покриває 150 квадратних кілометрів: вони прикривають не всю територію Ізраїлю, а виключно густонаселені райони великих міст», - пояснює він. Також Білецький додає, що ті терористичні угрупування, з якими воює Ізраїль, мають не такий вже й великий військовий потенціал.

В України ж, каже націоналіст, ситуація інша: велика територія, економічні проблеми, довга лінія фронту і значний індустріальний потенціал супротивника. А відтак, підсумовує лідер Нацкорпусу, Україні знадобиться більша кількість систем ПРО, на що держава просто не має коштів.

Як повідомляв Знай.ua, Білецький розповів, скільки влада готова витратити на афганських біженців.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Білецький розповів про ізраїльський досвід мілітаризованої нації.