Домашній яблучний пиріг, хоча й належить до найпростішої випічки, своїм ніжним смаком дасть фору багатьом вишуканим тортам. Щобільше, такий пиріг печеться дуже швидко.
Читайте Знай в Google News!
Рецептом швидкого яблучного пирога поділився сайт "1lyubov".
Інгредієнти:
- борошно – 150 г;
- яйця – 3 шт.;
- цукор – 100 г;
- розпушувач – 1 ч.л;
- яблука – 2 шт.;
- масло вершкове – 100 г.
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Підлітки понівечили жінку і скинули її зі скелі: найстаршого злочинця стратили за допомогою тортур
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Приготування:
Готуємо яблука: видаляємо з них серцевину і ріжемо тонкими часточками. Форму для випікання змащуємо вершковим маслом і викладаємо яблучні часточки.
Тепер збиваємо яйця, потім додаємо до них цукор і збиваємо масу до однорідності. Додаємо інші інгредієнти і вимішуємо густе тісто. Заливаємо яблучні часточки тістом і розрівнюємо.
За цей час духовку розігріваємо до 180 градусів і ставимо в неї пиріг. Випікаємо його протягом 25 хвилин, але слід зважати на особливості своєї духовки.
Готовий пиріг посипаємо цукровою пудрою, змішаною з корицею. Також випічку можна змастити медом з подрібненими грецькими горіхами - вийде надзвичайно смачно.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, зігріваючі напої осені: готуємо глінтвейн, грог, гарячий шоколад і пунш
Як повідомляв портал "Знай.ua", сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.
Також "Знай.ua" писав, ковбаса з картоплі: економний варіант, коли немає грошей на м'ясо. Як приготувати домашню картопляну ковбасу зі шкварками і домашню картопляну ковбасу з додаванням манки і грибів