В Україні розпочинається друга хвиля так званої оптимізації, а реально скорочення, дитячо-спортивних шкіл з огляду на зменшення кількості районів та передачу комунальних об`єктів гуманітарної сфери до власності ОТГ. Як відомо, першу хвилю оптимізації Україна пережила в часи Уряду Яценюка.

На тлі цієї політики, як сказав один голова ОТГ із зарплатою в 30 тисяч гривень, що долю дитячо-спортивних шкіл чи бібліотек нинішні місцеві вожді будуть вирішувати виходячи з «економической целесообразности»?!

Принагідно нагадаю очільникам місцевого самоврядування і керівництву Міністерства спорту, що ми – співавтори Закону про фізичну культуру і спорт, передбачили обов‘язковість згоди Міністерства у разі скорочення спортивних закладів на місцях. Хотілося б побачити або почути інформацію про те, що робить Міністерство, щоб зупинити закриття дитячо-спортивних шкіл на місцях.

А тим часом, Польща через своїх українських представників активно рекламує не лише набір на працю медиків, студентів на навчання, а й школярів для навчання та заняття спортом у польських спеціалізованих закладах освіти.

Для цього батькам і дітям майже нічого не треба, окрім бажання і оплати!

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Отож, моя дружня порада владі:

зупиніть Нью-Васюківську риторику часів Януковича про проведення олімпіади в Україні, а займіться підтримкою та розвитком дитячого і масового спорту!