Цей рецепт привертає тим, що він вимагає мінімум часу та зусиль.
Можна сказати, що духовка бере на себе основне завдання приготування. До того ж курочка готується відраз з гарніром, що також скорочує час перебування на кухні.
Інгредієнти
🟩 курячі грудки
🟨 цукіні
🟩 часник
🟨 помідори
🟩 сир "Сіртакі"
Приготування
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
Очистити часник, пропустити через часникодавку.
Цукіні нарізати великими шматками, посолити, додати спеції за смаком, часник, 2 ст. л. рослинної олії, перемішати.
Помідори нарізати кружальцями і на половинки, сир порізати кубиком приблизно 1 на 1 см.
Курячі грудки розрізати навпіл не доходячи до кінця, щоб дві половинки грудки трималися разом. Розгорнути грудку, посолити і додати спеції за смаком, викласти на половину грудки сир, помідори, накрити зверху іншою половиною грудки і викласти на пергамент.
Навколо грудки викласти підготовлений цукіні і відправити в духовку на 30 хвилин при 200С.
Нагадаємо, смачний рецепт чізкейку без випічки для лінивих і не тільки
Як повідомляв Знай.ua, ніжний смачний паштет з курячої печінки полюблять навіть діти
Також Знай.ua писав, як приготувати сніданок за 10 хвилин