Колишня виконуюча обов'язки голови МОЗ України Уляна Супрун видалила свою сторінку в Facebook, де публікувала свої пости і поради щодо збереження здоров'я і "здорового глузду".

Покинувши Україну, Колишня в. о міністра охорони здоров'я Уляна Супрун видалила публічну сторінку в соціальній мережі Facebook, де раніше публікувала свої поради, пов'язані зі здоров'ям і громадським життям українців, а також активно рекламувала свою книгу "сечі Манту". Сторінка колишньої чиновниці стала недоступна з 9 січня. Примітно, що 6 січня Уляна Супрун опублікувала прощальний пост і заявила, що це її останнє повідомлення в мережі. Зараз всі повідомлення Супрун недоступні, а на сторінку зайти неможливо.

"Ця сторінка недоступна. Можливо, посилання не працює або сторінка видалена. Перевірте правильність Посилання, по якій намагаєтеся перейти,

- йдеться в повідомленні мережі, коли переходиш на сторінку Супрун.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Цікаво, що особиста сторінка Уляни Супрун у соцмережі все ще залишається активною. Також екс-чиновниця поки не видалила свою сторінку в Twitter.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Супрун покинула Україну і полетіла в Америку, попередньо закривши всі свої громадські організації в країні.

Нагадаємо, Супрун назавжди попрощалася з українцями

Як повідомляв портал Знай.uа, Супрун підвела підсумки 2020 року