Відомий український кулінар Євген Клопотенко показав, як приготувати грибний крем-суп, але з одним секретом, завдяки якому він обіцяє вибуховий смак.

Відеорецепт приготування страви Євген Клопотенко розмістив на своїй сторінці в Інстаграмі.

"Грибний крем-суп. Виглядає не сексі. На смак дуже сексі. Начебто все просто та зрозуміло: печериці, картопля, цибуля, вершки. Але я додав трохи сушених білих грибів, і все, вибух. Відірватися від супу неможливо. Бісова магія.", - захоплено розповів він. Євген Клопотенко

Євген Клопотенко, instagram.com/klopotenko

Інгредієнти:

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень

Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус

Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Показати ще
  • 200 г печериць,
  • 10 г сушених білих грибів,
  • 3 картоплини,
  • половину цибулі,
  • 100-150 мл вершків

Приготування:

Спершу відваріть білі гриби. Під час варіння сушених грибів додайте у бульйон корінь селери та лавровий лист. Всі продукти наріжте та посмажте. Потім збийте їх з вершками.

Тушковані гриби та картоплю перетворіть на суп з однорідною структурою за допомогою блендера. Густину супу регулюйте за допомогою молока або відвару з білих грибів. Додайте сіль та перець на свій смак.

Нагадаємо, Костянтин Грубич поділився рецептом яскравої запіканки з риби та картоплі: "Придумав миттєво". Відеорецепт приготування страви розміщено на його каналі в YouTube

Як повідомляв портал "Знай.ua", Грубич показав, як готувати різдвяну підливу із сушених грибів: до вареників і каш на Святвечір. Костянтин Грубич показав універсальну страву

Також "Знай.ua" писав, 5 смачних закусок: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.