В Україні є люди, яких варто привітати з настанням нового року - але таких небагато. Більшості українців ця подія не принесла нічого доброго.

Про це в програмі «НеДобрий Вечір» розповідає Ігор Лесєв.

Він нагадав про недавні досягнення представників української еліти. Андрій Коболєв увійшов до наглядової ради «Київстару», Кирило Тимошенко купив новий будинок під Києвом ... Ось результат організованого ним опитування «від Зеленського».

Тим часом глава Нацбанку Кирило Шевченко вирішив запустити друкарський верстат. Банки будуть купувати ОВДП - замість того, щоб кредитувати реальний сектор економіки.

«Спробуйте взяти кредит на покупку квартири, на відкриття якогось бізнесу. Їх зараз практично не дають. Адже це реальна робота, потрібно прораховувати ризик, вибивати заборгованості ... Куди легше без ризику працювати в піраміді ОВДП, роблячи гроші з повітря - і наближаючи країну до дефолту», - каже Лесєв.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Показати ще

Непогано, на його думку, рік почався і для міністра охорони здоров'я Степанова. Він ввів в країні найдурніший у всій Галактиці карантин. І тепер в одному і тому ж магазині не можна купувати різні товари.

«Але карантин - це не заборона на продаж товарів якогось виду. Це дії, спрямовані на ізоляцію якомога більшої кількості людей. А COVIDу плювати, колготки ти купуєш чи вареники. Раз вже люди можуть перебувати в одному приміщенні, то немає сенсу їм щось окремо забороняти купувати», - вважає ведучий.

Припустимо, мати з дитиною зайшла в супермаркет за ковбасою і памперсами. Але памперси вона там тепер купити не може. І тепер їй з коляскою потрібно йти в аптеку - а туди в першу чергу ходять якраз хворі.

Однак київські катки, колесо огляду і радіоринок продовжують роботу. Працює і метро, ​​і весь громадський транспорт. Це, на думку Лесєва, навіть не імітація карантину - це імітація державної діяльності від Степанова, Шмигаля і Зеленського.

Раніше Ігор Лесєв розкритикував відеоролик Володимира Зеленського, записаний в «Феофанії».

Також він різко висловився з приводу ставлення українців до виборів в США.