У новому випуску на своєму YouTube-каналі "Тарас Загородній говорить" політолог Тарас Загородній міркує на тему можливого третього заходу Юрія Вітренка на посаду віце-прем'єра й одночасно міністра енергетики.

"Знаєте, мене завжди дивували ці ринкові топ-менеджери, які люблять розповідати про необхідність платити величезні зарплати, як у приватному секторі. В Україні, в приватному секторі, тих зарплат, які Вітренко й Коболєв собі намалювали за рахунок підняття тарифів, просто не існує ", - прокоментував Загородній.

Для прикладу, політолог згадує керівника норвезької нафтової компанії, яка має величезні обороти, з продажами по 15 млрд. на рік. Як запевняє Загородній, у норвежця зарплата на порядок менша, ніж у пана Коболєва. При тому, що Нафтогаз за фактом збитковий, Коболєв примудряється займатися махінаціями, не виконуючи жодні з планових показників.

"Слуги народу відчули себе нарешті депутатами, і вкрай дивуються, коли на пост вдруге беруть таких як Вітренко. Загальну думку щодо цього приводу висловив Дмитро Разумков, який двічі не голосував і публічно заявив, що не буде й надалі. І правильно говорить, адже як людина може собі дозволити премію в 4 млн. й приходити з чесними очима на посаду віце-прем'єра. Депутати розуміють, що якщо проголосують за Вітренка, то в Україні почнеться черговий великий "бадабум". Народ не зрозуміє, як відвертого мародера можна призначати головою міністерства енергетики й першим віце-прем'єром", - резюмував Тарас Загородній.

Також раніше Знай.ua поширив думку Тараса Загороднього про закон про народовладдя.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Раніше Знай.ua повідомляв, що політолог міркував на тему зміни влади в Росії.