У суспільстві активно обговорюється покупка експрезидентом України Петром Порошенком телеканалу «Прямий». Що за цим криється - і чи криється щось взагалі?

Своєю думкою в програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» ділиться політтехнолог Валентин Гладких.

«Я думаю, що Порошенко насправді просто скористався можливістю легалізувати те, що і так належало йому. Я впевнений, що закривати цей канал ніхто і не збирався. Зате Петро Олексійович зміг показати себе лідером опозиції - чому йому було не скористатися таким шансом? Хоча з самого початку ті санкції, про які йшлося на засіданні РНБО, не торкалися ні «Прямого», ні самого Порошенка», - говорить експерт.

Він нагадав про тісну співпрацю Порошенко з Володимиром Макеєнком - одним з лідерів Партії Регіонів і соратників експрезидента Януковича. Гладких згадав і про те, які фігури найчастіше з'являлися в ефірі «Прямого».

«Порошенко завжди будував свою політичну стратегію на «протидії реваншу». Але для того, щоб вона працювала, повинна існувати загроза реваншу, або переконлива ілюзія такої загрози. Так що, я думаю, це з самого початку була гра в одні ворот», - вважає політтехнолог.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Раніше, як повідомляє Знай.ua, Валентин Гладких прогнозував, що партія «Перемога Пальчевського» після виборів в Києві зможе вийти на загальнонаціональний рівень.

Крім того, він прокоментував корупційний скандал, в який виявився замішаним глава комітету Верховної Ради з енергетики Андрій Герус.