Чим довше Володимир Зеленський сидить в кріслі президента, тим менш стійко його положення. Занадто багато векторів потрібно враховувати, занадто багато куль тримати в повітрі.

Але чи може Зеленський зосередитися на двох-трьох векторах? На це питання в програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» відповідає політичний діяч Тарас Чорновіл.

«По-моєму, у нього немає такої можливості. Перш за все, потрібно усвідомлення: ти в це впрягатися, і готовий триматися за це до кінця. А в Зеленському я бачу брежнєвський принцип: наш паротяг вперед летить, але вагони дерев'яні, дрова закінчуються, кожен вождь говорить, що робити ... А Зеленський, як і Брежнєв, велить закрити фіранки та розгойдувати вагони. Можна скільки завгодно розповідати, як ти підтримуєш і любиш армію, але все перекриває той факт, що Андрій Антоненко продовжує сидіти по дутій справі», - говорить він.

На його думку, і розмови про повернення українців з полону можуть спрацювати для частини українців - але не для всіх. Так, обіцянка принести мир - це в електоральному плані була хороша ідея. Але цю ідею забрала собі ОПЗЖ, як це було і при Порошенко.

«Ідею і повинні були забрати ті, хто готові відстоювати мир з Росією за всяку ціну. Вони, принаймні, більш послідовні, ніж ті, хто стоїть на позиції «і вашим, і нашим», як «Слуга народу»», - каже Тарас Чорновіл.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він прокоментував скандал у Верховній Раді.

Також Чорновіл розповів про політичну гру Юлії Тимошенко.