В ефірі програми «Романенко. Бесіди» політолог Руслан Бізяєв назвав чотири компоненти, з яких, на його думку, має складатися успішне майбутнє України, а також пояснив, чому сьогоднішня система держави не відповідає часу.

«Я бачу проект «успішна Україна», який складається з наступних компонентів: перший -ідеологічний. Це фундамент, на якому будується все. Другий - політична концепція країни. Третій - економічна концепція і четвертий - це соціальна концепція країни. Ці всі концепції повинні бути об'єднані в єдине ціле і не суперечити внутрішньо одна одній», - пояснює політолог

Він каже, що на його погляд проблема в нинішньому стані нашої держави полягає в тому, що та система, яка була збудована з 1991 року показала свою повну нежиттєздатність. У будь-якому часовому проміжку, який би ми не взяли, у нас одна головна проблема - відсутність довіри між суспільством і владою.

«Суспільство ніколи не довіряло владі. Суспільство завжди вважало, що влада його обманює і, відповідно, воно має повне право обманювати владу», - каже Бізяєв.

Політолог каже, що в такий парадигмі ми худо-бідно існували, проходячи різні етапи, зокрема світові кризи. Але останніми роками ситуація в світі розвивається настільки стрімко, що в української системи вже не виходить вчасно реагувати на всі зміни.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

«Ми прийшли до того, що спочатку 2020 року події почали розвиватися стрімко, світ пішов вперед політично, економічно і ідеологічно, а ми залишилися, умовно кажучи, між 2006 і 2013 роком. Тому, коли говорять, що треба провести просто одну якусь окрему реформу, я кожен рік кажу, що це спроба врятувати хворого, у якого 4 ступінь раку. Це безглуздо і марно», - заявляє Бізяєв.

Раніше Знай.ua повідомляв, що Кущ заявив, що в Україні африканська модель ринку праці.

Нагадаємо, Кость Бондаренко заявив, що Чорновіл став творцем концепції, яка лягла в основу незалежної України.