Кейс призначення Юрія Вітренка триває незважаючи на те, що вже двічі було провалено голосування у Верховній Раді. На цю тему в своєму новому випуску «Правки Полякова» на YouTube розмірковує народний депутат Антон Поляков.

«Сам же Вітренко всього за два місяці перебування на посаді, на мій погляд, своїми заявами тільки погіршив своє становище і в нормальній державі його б точно не підтримали», - вважає Поляков.

Депутат згадує міркування на тему субсидій.

«Він абсолютно переконаний, що це негативно впливає на психіку людини. Краще б він сказав правду, що субсидія – це не допомога населенню, а лише відстрочка виплати закладеної суми, яку заберуть у вас через податки», - додає Поляков.

Також, за словами Полякова, в мережі з'явилися і цікаві одкровення в.о міністра енергетики, де він говорить про плани щодо тарифів.

Популярні новини зараз

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Показати ще

«Ціни на електроенергію та опалення збираються підвищити вдвічі в порівнянні з нинішніми, на газ - в 1,5 рази! Так зване «зниження» тарифів на газ проведено з метою, щоб легше сприймалося підвищення цін на електроенергію», - резюмує Поляков.

Нагадаємо, раніше Знай.ua приводив слова Землянського про те, чи потрібно повернути Нафтогаз державі.

Також раніше Землянський заявив, що реальна вартість видобутку газу не змінювалася, що до 2014 року, що після.