В останні кілька місяців почастішали скарги на одного з найбільших українських доставщиків поштових відправлень, компанію "Нова пошта". Так, нещодавно українка отримала замість своєї невеликої посилки на 3 кілограми - десятикілограмову коробку.

Виявилося, що всередині на її чекала посилка-матрьошка з картону і скотча. Однак, важливо зауважити, що посилка все таки прийшла точно до одержувача.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеної клієнтки "Нової Пошти" Оксани на порталі для відгуків "Otzyvua".

Відгук незадоволеної клієнтки "Нової Пошти", скріншот: otzyvua

Посилка "Нової Пошти", фото: otzyvua

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Сьогодні отримала посилку і просто вражена. Посилку упаковану в чорну плівку об'ємом 3,3 кг на суму 58 грн, перепаковано у величезний ящик від "Нової пошти", який я відкрила і в ньому виявилася купа паперу. Я заплатила 87 грн, як за 10 кг. скажіть, будь ласка, в чому справедливість? Фото додаються.", - пише незадоволена клієнтка Оксана Мокрицька.

Посилка "Нової Пошти", фото: otzyvua

Посилка "Нової Пошти", фото: otzyvua

Також варто зазначити, що офіційні представники компанії "Нова пошта" поки жодним чином не відреагували на дані звинувачення в неякісному обслуговуванні. Клієнтка "Нової Пошти" Оксана Мокрицька поставила всього одну зірочку, і видно, що такі послуги її знатно засмутили.

Раніше повідомляли, гроші українців "застряють" в "Новій пошті" - посилки доводиться чекати тижнями: "Не здумайте платити...".

Як повідомляв Знай.uа, українець розповів про шахрайство у відділенні Нової Пошти: зрізали наклейку і обчистили посилку.

Знай.uа писав, шахраї обкрадають українців через "Нову Пошту": отримують порожні посилки.