В ефірі програми «Романенко. Бесіди» політичний консультант Петро Охотін розповів, чи реальна відставка Шмигаля і які зараз у влади є слабкі місця, які можуть змінити ситуацію в нестабільну сторону.

Він каже, що вже два тижні як припинилися розмови про можливість відставки уряду в зв'язку з останніми резонансними подіями.

«Раніше всі думали, що буде ось річниця призначення цього Кабміну, відразу буде заміна. Уже почали робити вкиди, хто буде наступним прем'єром, політики поменше почали наймати собі всяких експертів, які кажуть, що вони будуть прем'єром, хоча там у людей навіть досвіду не було», - розповідає Охотін.

Зараз ці розмови притихли і, на думку Охотіна, єдине, що може зараз привести до зміни в Кабміні - це або зірвані ситуації з вакцинацією, або інсинуації навколо масових протестів.,

«Крім Сергія Стрененко, у нас ще є майдан ФОПів, який стоїть і тліє, як закладочка така, яку в будь-який момент можна вийняти. Там невелика кількість людей, але вони є постійно, їм вже надокучило і в разі чого, у них вистачає сил прийти і заблокувати, скажімо, Палац «Україна», - зазначив експерт.

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Він вважає, що це потенційно небезпечні місця, де влада може застосувати силу, якщо буде провокація з боку протестуючих, або просто по дурості, що теж часто буває, і тоді все буде інакше.

«Ще нагадаю, що у Зеленського немає свого телеканалу, тобто це фактично президент, який залежить від того, що буде показувати канал «Україна» Ахметова, або канали Коломойського, або канали Пінчука», - відмітив Охотін.

Раніше Друзенко заявив, що Стерненко не є уособленням ветерансько-волонтерської спільноти.

Нагадаємо, керівник штабу «Нацкорпуса» заявив, що до людей, які свідомо підігравали російській пропаганді, має бути відповідне ставлення.