На момент окупації Криму, тодішній в.о. міністра оборони України, пан Тенюх, заявив, що українська армія не достатньо боєздатна для того, аби протистояти російській навалі на півострові. Так сказав у своєму відеоблозі політичний експерт, співголова ГІ «Права справа» Дмитро Снєгирьов.

«26 лютого був день спротиву, ми всі пам'ятаємо події, власне, 2014 року, коли під будівлю кримського парламенту вийшли представники проукраїнсько налаштованого населення Автономної Республіки Крим і тоді намагалися заблокувати процес, власне, окупації півострова російськими військовими», - сказав експерт.

Того ж дня відбулося засідання РНБО, на якому було прийнято рішення про фактичне невтручання в події на півострові. Бездіяльність української влади на той момент залишилась без логічних пояснень, лише промайнула інформація про неготовність української армії до рішучих дій.

«Правоохоронні та спеціальні служби мали дати вже у 2014 році свою об'єктивну оцінку з приводу заяв цього персонажа (мається на увазі колишній міністр оборони, пан Тенюх) - автор, і це, власне, вирок формуванню українському уряду так званою партійною пропорційною квотою. Нагадаю, пан Тенюх прийшов, власне, на посаду міністра оборони за квотою ВО “Свобода”» , - висловився свою думку Снєгирьов.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що на Донбасі повторюється Абхазький сценарій.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Також Снєгирьов розповів, що Степанов і Зеленський вакцинувались, щоб показати безпечність вакцини.