Під час програми «Що далі?» на каналі «Знай 24» міністр закордонних справ України у 2003-2005 і 2010-2012 роках Костянтин Грищенко висловив свою думку про майбутню долю Трампа.

За його словами, нині при збереженні тенденцій, якщо Трамп висуватиме свою кандидатуру у президенти, то республіканці на наступних виборах програють.

«З іншого боку, якщо він побажає, то напевно переможе на праймеріз. Тобто, якщо він бажає, щоб республіканці знову висунули його, він отримає таку можливість, але виграти вибори не зможе», - каже колишній глава української дипломатії.

Грищенко говорить, що після шалених років президентства Трампа і подій в Капітолії, більшість людей, які не знають, кого оберуть, хочуть, щоб цей період не повертався. Тоді країна постійна була в неспокої, відшукували ворожнечу, а державні органи докладали зусилля аби зупинити главу

Колишній голова зауважує, що Трамп не відповідає традиційним республіканцям і за межами партії його не сприймають, тому йому краще грати суттєву роль, аніж подаватися в президенти.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Нагадуємо, Карижський пояснив, чому Україна стала головним болем Трампа і Байдена.

Раніше Politeka повідомляла про те, що згідно із соціологічними дослідженнями більшість європейців вважають політичну систему США зламаною.