Сьогодні відбулася прем'єра першого фільму авторського проекту Оксани Марченко «Паломниця».

Як повідомляє Центр інформації УПЦ, перша серія присвячена Києво-Печерській лаврі і її можна побачити на офіційному YouTube-каналі телеведучої.

«Цей фільм двосерійний, хоча про Лавру можна говорити нескінченно - так нескінченні історії її святих, історії зцілень і чудес у тих, хто живе зараз... Але головне, якщо ви знайдете свої відповіді на складні питання... Тільки не поспішайте з висновками: у нас довгий шлях», - написала у себе в Instagram Оксана Марченко.

«Паломниця» - це цикл фільмів з 12 серій, в яких розповідається про людей і їх силі духу, яку вони черпають у своїй вірі. Це паломництво в найдавніші православні монастирі Української Православної Церкви, де знайдуться відповіді на всі питання.

«Кожен фільм має багато особистого для мене, у кожного фільму є своя назва, свої герої і своя тема. Покаяння, прощення, милосердя, любов», - зазначила Оксана Марченко.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

«Паломниця» виходитиме щоп'ятниці на YouTube-каналі телеведучої. Також, 6 березня першу серію можна подивитися на міжнародному православному телеканалі «Спас» в 21.55 за місцевим часом.