Народний депутат Олег Семінський ("Слуга народу") хоче відняти частину акцій газодобувної компанії "Нафтогазвидобування", вдаючись до вимагання, адміністративного ресурсу.

Про це повідомив колишній міністр транспорту Микола Рудьковський у відкритому листі президенту, оприлюдненому виданням «Гордон».

«У Олега Семінського проста мета. Він, як член фракції «Слуга народу», використовуючи своє службове становище і прикриваючись ім'ям президента України, займається банальним вимаганням і намагається забрати у мене частину моєї компанії. ДО РЕЧІ, акціонером цієї компанії він ніколи не був, а всього лише був найманим менеджером, як би він не хотів переконати вас, шановний Володимир Олександрович, у зворотному", - йдеться в листі.

За словами Рудьковського, Олег Семінський ще з 2015 року намагається заволодіти майном, яке йому ніколи не належало, вдаючись до погроз і шантажу.

"Під час того, як я сидів у в'язниці Російської Федерації, він, задіявши свої тісні зв'язки з правоохоронною системою держави-агресора і з криміналітетом, тиснув на мене. Він настільки хоче заволодіти майном, яке йому не належить, що зі своїм партнером опустився до такої ницості, як погрози і тиск не тільки на мою адресу, але і на адресу моєї сім'ї», - йдеться у зверненні.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

5 березня Семінський разом із заступником генпрокурора зустрічалися з Володимиром Зеленським, намагаючись заручиться його підтримкою і втягнути президента свою протиправну діяльність.

"ВОЛОДИМИР ОЛЕКСАНДРОВИЧ, на жаль, люди, з якими ви зустрілися в п'ятницю, підставляють вас, а їх протиправні дії з метою наживи можуть кинути тінь на ваше чесне ім'я», - йдеться у зверненні.

Рудьковський підкреслив, що не має ніякого відношення до зникнення Олега Семінського і зацікавлений у справедливому публічному розслідуванні.

Раніше повідомлялося, Олег Семінський до 2013 року керував компанією «Нафтогазвидобування». Він ніколи не був акціонером компанії, проте з 2015 року намагається отримати частину її акцій. У 2019 році він став народним депутатом від Партії «Слуга народу».