Чого хочуть сучасні діти та підлітки? Яку інформацію та цінності їм пропагують соціальні мережі та кумири? Поділився своїми думками з цього приводу у програмі “Романенко Бесіди” політолог Максим Ялі.

За його словами, у 21 столітті триває великий розрив між поколіннями, різницею у 20 років. Люди, які народилися з 1981-2000 роки значно відрізняються від сучасних дітей та підлітків 5-13 років. Розрив між поколіннями, який раніше становив 60 років, а тепер 20 років зменшується, завдяки впровадженню нових інформаційних та технологічних змін.

Політолог поясняє, що покоління Glovo – це діти, які зараз у віці від 5 до 13 років. Вони мріють бути схожими на російського репера Моргенштерна та заробляти шалені кошти на Youtube. Ялі додає, що процес соціального падіння прискорюється.

На його думку, російський музикант Моргенштерн є прикладом для наслідування новому поколінню. На його прикладі діти не бажають вчитися, а хочуть працювати в соціальних мережах та отримувати великі кошти. Підлітки хочуть отримувати задоволення, а не старатися плідно навчатися в школі. Ялі зазначив, що цей репер також є кумиром і для його сина.

«По-перше, він мегапопулярний. Мільйони підписників. Але головне, що він пропагує нові цінності. Я у малого свого запитав у сина - ви це слухаєте?», - риторично запитав політолог.

Популярні новини зараз

Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине

Росія готує нові обстріли: цілитимуться по ядерних об'єктах України

Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України

Найталановитіші люди народжуються під цими знаками Зодіаку: які 3 сузір'я вирішують усе

Показати ще

Нагадаємо, українським школяркам запропонували надіти сукні за цукерку, батьки не вірять своїм очам: "А якщо хлопчикові?"

Як повідомляв "Знай.ua", батьків змусили ремонтувати стару каналізацію в школі, піднявся бунт: "Сморід страшний"

Знай.ua писав, християнська етика в школі розлютила батьків: показали, як урок проводять насправді