При наближенні до виборів буде все більше розхитуватись середовище “Слуги народу”, коли вони будуть усвідомлювати проблеми з шансами для президента.

Про це сказав ідеолог Олександр Доній в ефірі програми "Що далі" на каналі "Знай24".

“Чим ближче до виборів, тим більше буде розхитуватись середовище “Слуги народу”, коли вони будуть усвідомлювати, що є проблеми з шансами для президента. Якщо не буде альтернативного центристського проекту - то у Зеленського теж є шанси. Навіть зміни абсолютно електоральної, територіальної лінії, як свого часу здійснював і Кравчук, і Кучма. Вибиралися від одних регіонів, а потім на другий термін балотувалися від інших регіонів. Зі зміною риторики”, - сказав Олександр Доній.

Він нагадав, що Леонід Кравчук обирався спочатку від східних регіонів, а потім за нього голосувала західна Україна, як і за Леоніда Кучму.

За його словами, саме удар по телеканалах і може давати підґрунтя для ротації в електоральних симпатіях.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Показати ще

“Зараз регіональні структури будуть впливати все більше і більше. Ми йдемо поступово до федералізації. Не обов’язково з розколом України, але до впливу місцевих князьків все більше і більше… Ті, хто знайдуть доступ до сердець регіональних еліт - вони і матимуть шанс перемогти. Регіональні еліти - їм, за великим рахунком, ідеологія до одного місця. У них завдання дістатися до влади. Але коли вони дістаються, з тими ресурсами, які є зараз - вони монополізують, фактично, регіональні ресурси - медійні, в першу чергу - фінансові, соціальні, людські. І можуть правити вічно”, - підкреслив Доній.

Як повідомляв Знай.ua, Чорновіл відмітив, що політтехнологи намагаються зробити з Зеленського другого Порошенка.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що на думку Загороднія, реальний рейтинг “Слуги народу” – 7-10%.