Пандемію використовуватимуть в політичних питаннях, оскільки політиків будуть запитувати, що вони зробили для того, щоб зменшити ризики захворюваності COVID-19 і врятувати економіку.

Про це сказав політолог Кость Бондаренко в ефірі програми "Що далі" на каналі "Знай24".

"Політикам будуть задавати питання, а що вони зробили для того, щоб зменшити ризики захворюваності на коронавірусну інфекцію... Або ж що вони зробили, щоб врятувати економіку в цих умовах. Наприклад, у вересні місяці цього року відбудуться вибори до Бундестагу Німеччини. Від виборів цього року буде залежати, яка з політичних партій переможе на виборах, хто з політиків стане канцлером Німеччини на наступні 5 років. Тому, в даній ситуації це вкрай важливо буде. І ця тема буде звучати, як тема №1 у виборчій кампанії. Як тема порядку денного кампанії", - сказав Кость Бондаренко, відповідаючи на запитання, як активно використовуватимуть пандемію в політичних питаннях.

Він зазначив, що також восени пройдуть вибори в Держдуму Росії, а в травні 2022 року відбудуться вибори президента Франції.

"Коронавірус пішов з перших шпальт газет (в США - ред.), Ттому що він дуже активно використовувався в минулому році саме для підриву репутації Трампа. Я нагадаю, що внутрішня політика Трампа і соціально-економічна політика адміністрації Трампа привела до серйозного посилення економічних позицій пересічних американців, поліпшенню соціального самопочуття американців, і це тривало аж до весни 2020 року, коли внаслідок коронавірусу валилася економіка Сполучених Штатів, і це дуже боляче вдарило по рядовим американцям. Які звикли вже до зростання своїх доходів, до зростання свого матеріального добробуту ", - додав політолог.

Популярні новини зараз

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка

Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

За його словами, коли Дональд Трамп програв вибори - одразу тема коронавірусу теж почала потихеньку йти.

"У будь-якому випадку, я думаю, що просто спробують зробити все, щоб тема коронавірусу перестала бути темою №1 в засобах масової інформації", - підкреслив Бондаренко.

Як повідомляв Знай.ua, Мінсоцполітики ощасливила 2 млн українців: допомога можна отримати в кожній держустанові.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Грищенко розповів, чи буде Байден вернути ніс від України: "Бурісма" ще відгукнеться.