В ефірі програми «Що далі» на каналі «Знай24» політолог Олексій Якубін розповів про інтереси США та про можливу співпрацю України.

За його словами, українські політики сподіваються, що США виконуватимуть їх забов’язання. У республіки є свої інтереси, тому вони не будуть робити цю роботу.

«Знову-таки, вони будуть це коментувати, можливо, в якихось своїх інтересах вони навіть ці сюжети будуть використовувати. Але коли паралельно будуть їхні інтереси. Тому що ми бачимо - у США є своя повістка дня з Російською Федерацією. Вона є. Більш того, зараз прийшла адміністрація, яка, як ми бачимо, зовні, на рівні риторики, вони іноді досить жорсткі говорять речі в сторону Росії», - сказав Олексій Якубін.

Політолог коментує, що попри те, що Америка відкрито критикує Росію, договір про ракети продовжено, а по «Північному потоку» вже йдуть перемовини.

Якубін зауважує, що наша сторона повинна чітко розуміти мету співпраці зі США. Що ми хочемо отримати в кінцевому результаті співпраці? Навіть, якщо запросити їх у Нормандський Формат, то треба розуміти з якою метою.

Популярні новини зараз

В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв, що 56-річний Володимир Михайлович виявився на волосині від смерті на Донбасі.

Також Знай.uа повідомляв, що під Тернополем ветерана АТО дивом витягли з петлі.