На думку Миколи Томенка, глави політичної партії «Рідна країна», українські міста не виправдовують покладених на них надій стати зразками ефективної оптимізації коштів, про що він і розповів у своєму блозі «Tomenko online».

Політик справедливо обурюється тому, що голові Черкаської міської ради призначили вже шостого заступника. Мовляв, невже досвідчена людина, яка вдруге обіймає цю посаду, аби впоратися зі своєю роботою, потребує стількох заступників?

«Тепер “Голос” завершив свою опозиційну кар’єру у місті Черкаси», - розповідає Томенко, додаючи, що ця партія єдина займала опозиційну позицію. Він зазначає, що шостим заступником голови Черкаської міської ради став саме представник «Голосу». Так, ця партія залишила свою діяльність проти корупції в команді Віталія Кличка, а тоді вирішила віддавати свої голоси в обмін на престижні посади.

Микола Томенко висловлює побоювання з приводу того, що, залишившись без опозиційно налаштованого «Голосу», всередині Черкаської міської ради можуть початися конфлікти щодо розподілу коштів з бюджету та земель. З іншого боку, він вказує на відсутність фінансування безлічі важливих державних установ – шкіл, лікарень, бібліотек та інших.

«Тотальне збільшення чиновництва перетворює Черкащину із землі Богдана Хмельницького і Тараса Шевченка на землі чиновників, які вважають, що їм усе дозволено», - підсумовує Томенко.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Нагадаємо, Томенко розповів, якими будуть результати розслідування політичної зради щодо підписання «Харківських угод».

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Шимальський пояснив, від чого залежить економічний розвиток країни.