В Україні складна ситуація, оскільки доводиться виживати з корумпованими некомпетентами, і при цьому інші політики будуть не кращі.

Про це сказав політолог Сергій Дацюк у програмі “Романенко Бесіди”.

"Ми приречені жити з цими політиками. І якщо ми навіть поставимо інших - повірте, інші будуть не кращі. Тому, у нас складна ситуація - робота з корумпованими некомпетентами. При цьому - спробувати вижити. Це ситуація проблеми", - сказав Сергій Дацюк.

Він зазначив, що не можна махнути на все рукою, оскільки це наша країна і якщо сьогодні це зробити - то руйнування можуть дістатися до інфраструктурних моментів. Оскільки на даний момент в Україні є електрика, газ, вода, опалення, сміття вивозять і є можливість приватно лікуватися.

"Це все може зникнути, якщо ми обвалимо існуюче. Щоб не обвалити - треба перебудовувати наново. Іншу модель гуртожитку. А це означає, що ми повинні відповісти на питання не просто навіщо нам бути разом, що нас єднає не тільки місце", - додав політолог.

Популярні новини зараз

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шимальський зазначив, що за два століття відбувається цей ривок, завдяки абсолютно дивним і новим міркувань.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Бізяєв розповів про перспективи й переваги космічної економіки.