В житті України завжди дуже багато залежало від відносин з США. Якими будуть ці відносини тепер, при президенті Джо Байдена? Які прогнози - і чи можна зараз взагалі їх робити?

Про це в програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» розмірковує україно-американський бізнесмен, розробник, ідеолог технології Блокчейн Марк Гінзбург.

«Минулого року довгий час була невизначена ситуація на президентських виборах в США. Тоді здавалося, що вже в березні можна буде аналізувати ініціативи нової - або колишньою - адміністрації. Зараз середина березня - і про нову американської адміністрації нічого сказати. Я не пам'ятаю більш невиразного післявиборчого періоду, адже зазвичай вже в перші місяці починається досить активна діяльність», - зазначає він.

У всякому разі, стає очевидним і політичне обличчя цієї адміністрації, і її план подальших дій. Якщо це колишня влада, яка після виборів зберегла свої позиції, то вона прагне нейтралізувати свої найбільш активних опонентів. Якщо це нова влада, то вона до цього часу не тільки пред'являє свою програму, але і робить вже перші кроки по її реалізації. На думку Марка Гінзбурга, щось подібне відбувається і зараз, але від нової адміністрації дотепер неясно, чого чекати.

«Нова адміністрація завжди була асоційована з новим лідером. Але зараз Байдена практично не чутно», - каже гість програми.

Популярні новини зараз

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

Показати ще

Раніше, як повідомляє Знай.ua, Марк Гінзбург пояснив, чому криптовалюту використовують не так часто, як могли б.

Також він дав пораду, скільки грошей варто інвестувати в біткойн.