Подробиці політичного курсу Офісу президента щодо ОПЗЖ повідомив у програмі «Політика навиворіт» військовий експерт і співголова ГІ «Права справа» Дмитро Снєгирьов.

«Те, що останнім часом відбувається з ОПЗЖ, свідчить про те, що Офіс президента перейшов до тактики фактичного знищення цієї політичної сили», - стверджує Снєгирьов. Хай там як, але, як зазначає експерт, ця тактика стосується лише одного крила партії, інша ж перебуває у цілковитій безпеці.

Він звертає увагу на дивну ситуацію, яка склалася під час зустрічі президента Володимира Зеленського з керівництвом ключових телевізійних каналів країни. Отже, тоді «Інтер» не висловився проти санкцій щодо телеканалів, а, навпаки, підтримав їхнє запровадження. Мовляв, це вже було доволі дивним знаком.

Дмитро Снєгирьов також звертає увагу на той факт, що список українських олігархів, чиї прибутки під час кризи виросли, ідентичний тим іменам, про які президент України сказав, що до них будуть відповідні питання щодо можливості введення санкцій.

Нагадаємо, Себастьянович заявив, що український держапарат треба реформувати.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що теорія солоних огірків – це ще один політичний міф.