9 березня голова Офісу президенту Андрій Єрмак заявив, що наразі існує план, запропонований Францією та Німеччиною, щодо урегулювання ситуації на сході України.

У програмі «Политика наизнанку» військовий експерт Дмитро Снєгирьов заявив, що деякі співучасники процесів перемовин створюють інформаційні пастки для України.

«Є багато цікавих персонажів, яких ввели у процес перемовин українські спецслужби. Йдеться про представників ОРДЛО з української сторони. Зокрема, є такий персонаж – Гармаш, який вирішив не «пасти задніх», а прокоментувати ситуацію щодо врегулювання. Хоча, здавалось б, хто взагалі надавав право пану Гармашу щось коментувати?», - зазначив Снєгирьов.

Також, Снєгирьов нагадав, що право голосу української сторони надавали тільки одній особі – Олексію Арестовичу. Це було зроблено, щоб запобігти розбіжностей у роботі української тристоронньої контактної групи.

«Але сталося не так, як гадалося. Пан Гармаш вирішив «перетягнути ковдру на себе» і взяти роль такого собі спікера української делегації, якого ніхто не уповноважував», - підкреслив Снєгирьов.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

За словами ведучого, Гармаш, коментуючи ситуацію навколо мирних перемовин, говорить про те, що цей план ніхто не бачив. Але є ще одна цитата Гармаша, де він зазначив, що між планом, запропонованим Німеччиною, Францією та українським, є суттєві розбіжності.

«Про які розбіжності говорить пан Гармаш, якщо він цей план не бачив у очі? Звідки такі заяви, які йдуть «у розріз» заявам Арестовича та Єрмака про те, що розбіжностей, з української сторони, фактично немає?», - сказав Снєгирьов.

Нагадаємо, Знай.ua публікував заяву Снєгирьова, що Офіс президента взяв курс на знищення ОПЗЖ.

Раніше для Знай.ua Снєгирьов розповів про збільшення статків олігархів під час кризи.