У 2020 році бізнеси SCM на 2,7% збільшили фінансування соціальних програм у містах і селах, де працюють підприємства – до 11,1 мільярдів гривень.

Про це повідомляє прес-служба SCM.

Ключові програми були спрямовані на поліпшення інфраструктури в регіонах присутності компанії. Зокрема, профінансовано реконструкцію площі Свободи в Маріуполі, ремонти лікарень та лабораторій. Крім того, встановлені очисні системи повітря і води на підприємствах, забезпечено функціонування власних пожежних частин і медпунктів, проведена закупівля необхідних засобів захисту для співробітників.

У 2020 році бізнеси SCM інвестували 25,6 мільярдів гривень в модернізацію підприємств, незважаючи на складне становище в гірничо-металургійному і паливно-енергетичному комплексах, а також пандемію, які негативно вплинули на результати роботи компаній.

Крім того, були реалізовані ряд проектів для підвищення безпеки роботи співробітників на підприємствах. Так, в шахті Ювілейна впроваджується технологія» розумна шахта " - введені в експлуатацію smart-лампи, що дозволяють в режимі реального часу відстежувати місце розташування людей і техніки під землею і оперативно реагувати на можливі аварії. Для навчання персоналу закуплені VR-окуляри для віртуального тренажера з відпрацювання підключення до мереж.

Популярні новини зараз

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Понад півмільярда гривень бізнеси SCM направили на боротьбу з епідемією COVID-19 в Україні. Найбільшими донорами були Метінвест, ДТЕК і ПУМБ.