У програмі Гаррі Табаха «On target» правозахисник Олександр Кудінов, який займався порятунком військовополонених, розповів про деталі свого полонення.

«Я знав, на що я йду. Було жаль, що від моєї діяльності страждає сім'я, в першу чергу мати. Були люди, які переживали за мене, які ризикували життям і теж потрапили «на підвал», тому що просто хотіли уточнити. Я спочатку вважався безвісти зниклим», - сказав Кудінов.

За словами правозахисника, люди потрапляли до полону, бо просто задавали питання за його прізвищем. Люди ходили тоді і намагалися вирішувати його питання. Вони не знали ситуації, яка відбувалася у правозахисника – його не треба було рятувати. Багато людей, у порятунку яких, взяв участь Кудінов, пропонували викуп, і, навіть, за його словами, сам Коломойський.

«Більш того, я потрапив у полон, як «козел у город з капустою». Мене пускають в камеру, а там 4 людини, які числяться як зниклі безвісти. Двоє з них через тиждень поїхали додому. І до речі, щодо викупу – викуп за мене обіцяв дати Коломойський. А коли я вийшов з полону, у мене на кредитній карті накопичилося 700 гривень боргу, за те, що я вчасно не сплатив. Я написав у ПриватБанк, що я був в полоні і чи можуть вони мені зменшити борг, але банк сказав ні», - розповів Кудінов.

Нагадаємо Знай.ua публікував заяву Снегирьова, що Офіс президента взяв курс на знищення ОПЗЖ.

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Раніше Знай.ua поширював прогноз Загороднього, хто стане наступним прем'єр-міністром України.