В Україні досі не ввели податок на виведений капітал, хоча представники бізнесу просять його ввести. Причиною тому є те, що народний депутат Данило Гетманцев не дає його запровадити.

Про це сказав аналітик Віктор Андрусів в ефірі програми “Романенко Бесіди”.

“Ти виконуй те, що в тебе в програмі написано. Ти написав податок на виведений капітал - де він? От тобі приклад. Якийсь товариш Гетманцев тебе от так от може розводити вже кілька років. Просто якийсь там депутатішка, голова комітету Верховної Ради… В тебе конкретно написано - ми введемо податок на виведений капітал. Бізнес український тобі каже - введи податок на виведений капітал. Всі тобі кажуть - зроби це. А один чувак, який вперся, не дає тобі це зробити”, - сказав Віктор Андрусів.

За його словами, результатів досі нема, однак зараз проводять круглі столи на яких обговорюють запровадження податку на виведений капітал. При цьому, ці конференції є лише інструментами імітації.

Він додав, що в Україні досягненням вважається будівництво доріг, що є жалюгідним.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, експерти вважають, що ініціативи Національної економічної стратегії дадуть ефект, більший за прогноз Кабміну.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Рада розпочне розробку законопроектів із реалізації Національної економічної стратегії.