У програмі «Романенко. Бесіди» аналітик Віктор Андрусів заявив, що передусім варто зробити дорогу до Миколаєва, тому що по ній в порт доставляють зерно.

Гість програми пояснює стратегічне значення дороги до Миколаєва: по ній в Миколаївський порт доставляють зерно, а це питання вже економічної важливості. Тим не менш, як він каже, її стан можна описати як вбитий та катастрофічний.

«Її, значить, треба в першу чергу зробити ідеальною, тому що це питання нашої економіки, питання оборотності вантажів», - пояснює Андрусів.

З іншого боку, аналітик вказує на розв’язання цієї проблеми в зовсім іншому напрямку: ріка, по якій можна переправляти вантажі замість дороги. У такому разі в Укрзалізниці та автомобільного транспорту з’явиться конкуренція, а завантаженість доріг помітно знизиться.

Але такі масштабні плани потребують і відповідних фінансових масштабів. «Коли ти заробив, то, будь ласка, будуй світло-музикальні фонтани по всій країні», - іронізує Андрусів. На його думку, за відсутності можливостей та реальних результатів, українська влада вдасться до їхньої імітації.

Популярні новини зараз

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Нагадаємо, Землянський розповів, як прибрати заборгованість за комуналку.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Котенкова розповіла, що приватним клінікам невигідно укладати договір з НЗСУ.