Естонський політичний діяч і журналіст Марко Міхкельсон у програмі «Субъективно с Яникой Мерило» висловився про війну на сході України.

«Я не знаю, як саме сьогодні (ситуація на лінії зіткнення на Донбасі, - ред.). Останній раз я побував на сході України і поблизу лінії розмежування 3 роки тому – восени 2018 року. Ті новини, які приходять звідти... Але, може бути, ще важливіше те, про що говорить російська пропаганда. Це показує, на жаль, що ми повинні бути дуже і дуже уважні з приводу того, яка ескалація може там статися наступного тижня, а може бути навіть місяця», - каже журналіст.

На його думку, найголовнішою метою Кремля є розчленовування інших держав, в тому числі і України.

«Ситуація вже 7 років така... Де ми бачимо, що йде постійна, скажімо, напруга на Донбасі. Я думаю, що, на жаль, сказати, що там зараз заморожений конфлікт – дуже-дуже рано. Міжнародне співтовариство має зрозуміти, і я думаю, що і уряд України має зрозуміти, що, на жаль, та агресивна політика Російської Федерації має дуже глибоке коріння, і вірити, що є якісь виходи з цієї ситуації, дуже швидкі виходи... Цьому я не вірю», - підсумував Міхкельсон.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Бортник розповів про причини рішення РНБО розслідувати голосування депутатів за Харківські угоди.

Популярні новини зараз

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Показати ще

Також Знай.uа повідомляв, що Володимир Зеленський підтримав санкції проти Ігоря Коломойського.