У Росії погано вміють дивитися з української точки зору, але і в Україні не краще уявляють собі точку зору росіян. Нам складно уявити, як бачиться ця війна з іншого боку лінії фронту.

Про російський погляд на ситуацію в програмі Дмитра Снєгирьова «Політика навиворіт» розповідає політичний оглядач, бізнесмен і блогер Руслан Бізяєв.

«Всю конструкцію пострадянського простору майже дванадцять років вибудовував Владислав Сурков. У нього була певна концепція, що таке Україна. Але концепція Суркова на пострадянському просторі повністю провалилася. Провалилася в Україні, в Білорусі, в Грузії, в Казахстані. Після того, як Суркова прибрали, з'явилася перехідна концепція: нумо спробуймо домовитися», - зазначає він.

Але в основному в цих країнах старі еліти. Путін - це не просто цар, як нам кажуть, а глава Політбюро. Термін «вежі Кремля» з'явився не просто так. І цей конфлікт старих еліт тут і там повністю дезавуював всю місію Козака.

«Ми зможемо стати успішною країною тільки тоді, коли навчимося виходити з таких складних ситуацій. Нам потрібно в першу чергу зробити так, щоб ці території були реально реінтегровані в Україні. Тільки після цього ми зможемо перейти до питання Криму», - вважає Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він дав прогноз щодо того, чи слід чекати загострення ситуації на Донбасі.

Також Бізяєв заявляв, що Європа хоче зберегти за собою ексклюзивне право на врегулювання конфлікту в цьому регіоні.