Чи існує можливість повернення колишніх політиків на велику сцену? Люди втомилися від колишніх при владі й хочуть, щоб при владі були політики, які вміють виходити за рамки звичних правил. Про це розповів Сергій Гайдай, український політтехнолог, фахівець із маркетингу та реклами в програмі Євгена Рибчинського, українського поета, політика та журналіста «Ще не вмерла» на Youtube.

Ведучий Євген Рибчинський запитав у політтехнолога Сергія Гайдая, чи можливе повернення до політики, наприклад, Яценюка.

«Коли мене питають, чи можливе в цій країні повернення будь-якого політика, я завжди кажу: жодна людина в нашій країні, навіть така досвідчена в політичних процесах, як я, не може сказати, що можливо, а що ні, тому що багато разів за українську історію відбувалось те, що нам здавалось неможливим взагалі. І не відбувалось те, що нам здавалось очевидним», - відповів політтехнолог.

Гайдай зауважив, що сам він не дуже вірить в таке повернення. На жаль, багато хто з наших політиків не виходять за рамки звичних правил, які так чи інакше за тридцять років виникли в українському політикумі. А треба виходити за ці рамки, бо інакше ніяк.

«От Зеленський перший раз вийшов за рамки, коли пішов взагалі на вибори і з нуля став президентом, здивувавши всіх, та провівши зовсім іншу виборчу компанію, ніж ті, до яких всі звикли», - розповів маркетолог.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Гайдай нагадав, що він багато критикував як Зеленського, так і Порошенка, за що не одноразово отримував хвилю обурення від їх прихильників і звинувачення в підтримці когось з них. Але він вважає, що в Україні має зберігатися принцип, в якому влада змінюється.

«Можливо, місія Зеленського, про яку він сам не знає - це бути місточком між двома епохами, минулим і майбутнім», - резюмував політтехнолог.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв, що Кернес заговорив з Добкіним з "того світу" перед виборами.

Також раніше Знай.ua писав про те, чим обернеться для України колапсування економіки та втрата зовнішніх ринків.