Компанія " сервіс Парк-М "(Москва, РФ) олігарха Віктора Пінчука, що спеціалізується на торгівлі трубною продукцією заводів" Інтерпайп " в Росії, в 2020 р.знизила виручку на 10% до 11 млн рублів.

Про це свідчить бухгалтерська звітність, піддана компанією в Федеральну податкову службу, пише Цензор.нет.

"Сервіс Парк-М" заснований в Москві в 2005 році.

Спочатку компанія мала назву "Інтерпайп Трейд", проте в квітні 2006 року була перейменована. Остання велика інвестиція в компанію відбулася в жовтні 2018 року. Тоді статутний капітал компанії був збільшений в 50 разів — з 16 до 756 млн грн. Станом на кінець 2021 року активи компанії становили 690,1 млн рублів. "Сервіс Парк-М "виступала одним з кредиторів збанкрутілої страхової компанії Пінчука ВСАТ"Росія".

100% компанії "Сервіс Парк-М" належить кіпрській Pantoho Limited, що знаходиться під контролем корпорації East One Віктора Пінчука. В Україні Pantoho Limited належить ТОВ " КОМПАНІЯ інвестиційні шляхи "та ТОВ" ініціатор", що управляє офісною будівлею на Саксаганського 36Б у Києві. На її також зареєстровані частина ЗМІ Віктора Пінчука-наприклад ТОВ ТРК Мир "(Радіо Rocks).

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Станом на 2014 року активи Pantoho Limited становили 358 млн доларів, згідно фінансової звітності однієї з компаній акціонерів британської Henwick Venchures LTD, якій належало 24,99% акцій Pantoho Limited. Pantoho Limited згідно з даними реєстраційної палати Великобританії, контролюється компаніями Whiteacre Resources LTD і Henwick Venchures LTD, кінцевим бенефіціарним власником яких є громадянин США Юрій Маргуліс (Mr Yuriy Margulis), що вважається двоюрідним братом Віктора Пінчука. Про родинний зв'язок Маргуліса і Пінчука вперше заявив олігарх Ігор Коломойський в 2006 році в позовній заяві в США проти Пінчука з приводу приватизації Нікопольського заводу феросплавів.

Раніше повідомлялося, що в 2005 році "Інтерпайп" зареєстрував у Москві другу компанію "Інтерпайп-М". Саме через неї здійснювалася основна торгівля трубною і колісною продукцією "Інтерпайпу". До 2014 року щорічна виручка цієї компанії коливалася в межах 11-15 млрд рублів. У 2015 році дохід російського бізнесу Пінчука впав до 5 млрд рублів, проте в 2016-2018 рр.виручка повернулася на рівень в 10 млрд рублів на рік. Сумарно з 2014 по 2019 рр. "Інтерпайп" олігарха Віктора Пінчука заробив у Росії 1,25 млрд рублів чистого прибутку, сплативши за цей період 345 млн рублів податку на прибуток і 222 млн ПДВ. (сумарно 569 млн рублів).