У програмі «Що далі?» на каналі «Знай24» Юрій Атаманюк, генерал-майор податкової поліції України виступив зі своїм зверненням до політиків та високопосадовців України.

Гість програми ставить безліч питань до представників української влади: чи вони мають хоч якийсь патріотизм, чи планують розвинути Україну до рівня кращих капіталістичних держав світу, чи бажають тут навчання та лікування своїм дітям. «І потім, в кінці, ви бачите себе в цій країні?», - закінчує Атаманюк.

За словами Атаманюка, насправді родини високопосадовців живуть не в Україні, а закордоном, наприклад, у Сполучених Штатах чи, як сім’я Вітренка, у Німеччині. Натомість їхніми ж рішеннями в Україні постійно зростають тарифи до непосильних для людей сум. «Ці тарифи не збільшать збір, ці тарифи збільшать борги», - стверджує генерал-майор. На його думку, влада працює не професійно, а результатом її дій буде колапс енергетичного ринку.

Економічна політика України теж зазнає фіаско. Атаманюк бачить проблеми із програмою в принципі, яку Кабінет міністрів не може написати, а парламент – затвердити. «Вони просто підвісили ситуацію», - коментує він. А відтак програми Україна досі й не має.

Нагадуємо, Атаманюк пояснив, чому Україна не може повернути борг МВФ.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Україна може запропонувати країнам Перської затоки.