Російсько-українська війна на Донбасі так чи інакше стала чинником світової політики. Чи може вона сприяти створенню нових альянсів?

Свою думку з цього приводу в програмі «Хід Королеви» висловлює юрист, адвокат і юридичний ризик-менеджер Євген Лосовський.

«Світова мапа - це та ж мапа України, де різні групи борються за вплив. У когось рейдери щось віджимають, хтось використовує інші можливості, а хтось сподівається на Генеральну прокуратуру, яка допоможе повернути майно. Ось вони й бігають по судах. При цьому правова позиція у них бездоганна, але кінцевий результат який? У вас щось забрали, бандитів не знайшли. В результаті ти правий, ти чесний, але ти без нічого», - говорить гість програми.

Сьогодні, на його думку, потрібно чітко розуміти: фінансово-економічні інтереси Російської Федерації, Франції, Німеччині заточені на дуже серйозні багатомільярдні контракти. І справа не тільки в «Північному потоці-2».

«Нас начебто підтримують США, але там українцеві з 90-відсотковою ймовірністю відмовлять у візі. За впливом ми не можемо конкурувати з більшістю країн Європи. Я думаю, як партнер ми можемо бути цікаві Європі з точки зору дотримання права, але це слабо пов'язане з якимись предметними кроками», - вважає Євген Лосовський.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Раніше, як повідомляє Знай.ua, стало відомо про прибуття американських військових кораблів у Чорне море.

А Дмитро Гордон закликав США позбавити Росію технологій.