Спікер ТКГ, радник з інформполітики голови української делегації у Мінській групі Олексій Арестович у програмі Олексія Толкачова «БДСМ» заявив, що психологічний вік українського суспільства – від 7 до 13 років.

«Я себе завжди питаю: «Чому я досі тут?». І я розумію, що я приречений дивитися на це середовище», - каже Арестович.

При цьому він зазначає, що всерйоз ніколи не розглядав можливість поїхати з України.

«Я розумію, що там у мене нема завдань. А тут завдання є», - сказав спікер ТКГ.

На його думку, українці не хочуть змінювати свою країну на краще через образ життя. Тому Україні потрібні люди з сильною політичною волею на сильних посадах.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

«Завжди перемагає образ життя. У нас такий образ життя і я не знаю засобів, які можуть це змінити. Єдине я знаю – це політична воля, про яку кажуть, що вона не потрібна, а потрібні сильні інституції. Але я трохи в політиці знаходжусь, і я розумію, що все вирішує конкретна людина, а не конкретна посада. Роль особистості в історії всеохоплююча. Але питання в тому, чому у нас нема сильних людей в сильних місцях», - розповів він.

Арестович вважає, що українці – розбещене суспільство.

«Ми суспільство, в якому знищені два базових процеси в суспільстві – комунікація і кооперація. У нас жодне не працює, так як мало б працювати. Бо українці – нація контррозвідників. Розвідник шукає друзів серед ворогів, а контррозвідник шукає ворогів серед друзів. У нас завжди хтось нас знищує і підсиджує. В такому варіанті шансів не мало б бути, але вони є. Це означає, що Бог береже Україну і дивиться на нас з цікавістю за цим експериментом», - резюмував політик.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Макаренко пояснив, чому в Україні діра в бюджеті.

Також Знай.uа повідомляв, що Загородній розповів, які питання можуть бути винесені на референдум.