Щоб розвинути Україну - потрібно відійти від суспільної дискусії і не сподіватися на олігархів, а замість цього примусити їх до світлого майбутнього.

Про це сказав спікер ТКГ та радник з інформполітики Голови української делегації у Мінській групі Олексій Арестович у програмі “БДСМ” з Олексієм Толкачовим.

“Олігархи наші українські - це ні про що. В сенсі футурології - це ні про що. Вони збудували лише один завод за 30 років і два модернізували. Решта - це проїдання. Це ж не корейські чеболі, які сказали - все, будуємо нове суспільство. Домовилися про правила гри і пішло. Олігархи - менша проблема. У нас більша проблема в тому, що нема картини майбутнього і бажання її збудувати попри все”, - сказав Олексій Арестович.

Він зазначив, що для цього потрібно примусити до світлого майбутнього. Так, держава існує, щоб силовими методами вирішувати питання, бо суспільна дискусія триває вже 30 років.

“В 1991 році ми мали потенціал втричі більший, ніж у Туреччини. І де Туреччина зараз, і де ми. З дискусією все втратили. Звісно, що це не примушення в сталінському стилі. В стилі, як Ізраїль робив, як робить Азербайджан”, - додав Арестович.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Амелін заявив, що ми рухаємося до колапсу економічної системи України.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що політолог розповів, як Зеленському увійти в історію.