Політичний оглядач, експерт Українського інституту політики Руслан Бізяєв у програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» розповів про неймовірні конспірологічні теорії, на які натрапив у мережі.

Наприклад, пишуть, що Байден зробить Путіну і Сі Цзіньпіну «останнє китайське попередження» про відключення SWIFT. За словами Бізяєва, він довго сміявся з цієї теорії.

«Між Китаєм, Євросоюзом і Росією, я так розумію, існує негласна домовленість, яка випробувана на Ірані. Про те, що буде в разі, якщо будуть санкції. У кожної з цих країн є своя платіжна система. Проблема тут у чому? Якщо вони цей включать трикутник, з нього долар випадає. Скажіть, будь ласка, навіщо це власникам SWIFT? Цю версію я розглядаю як можливу, але не ключову», - говорить експерт.

Також він прокоментував конспірологічну теорію про те, що Байден і Путін домовилися розділити Україну на три частини. Бізяєв зазначив, що над цією теорією можна тільки посміятися, але не обговорювати всерйоз.

«Я не бачу жодної передумови поки для цього. Отже, поки ситуація зависне. Чого очікувати? Якщо Путін з Байденом про щось домовилися щодо України, то вже в близькому майбутньому ми побачимо це «щось». Воно буде проявлятися, як завжди, в дії. Політиків судять не по тому, що вони говорять, а по тому, що вони роблять. Будуть вжиті якісь дії, будуть дані якісь непублічні сигнали, будуть дані якісь побажання, які треба буде конвертувати, очевидно, в якісь дії... І тоді ми побачимо вектор напрямку», - сказав він.

Популярні новини зараз

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв, що Мусієнко розповів, які обіцянки Німеччина і Франція не виконала для України.

Також Знай.uа повідомляв, що Євген Комаровський назвав Україну слаборозвиненою.