В Україні назріло перезавантаження еліт, але для цього потрібно, щоб суспільство перестало вірити в те, що прийде черговий Месія і врятує його.

Про це сказав політолог Руслан Бізяєв в ефірі програми “Розвилка” з Любов’ю Завальнюк.

"Я сприймаю все, що пов'язано зі “Слугою Народу" - як таран. Їх завданням було протаранити стару систему. Але творення - це трошки не про них. А ось перезавантаження еліт - воно назріло і перезріло. При чому, це повинні бути дійсно нові еліти, за якістю, не за прізвищами, не за кількістю, а за якістю", - сказав Руслан Бізяєв.

Він зазначив, що це повинні бути люди, які йдуть в політику за місцем в історії, а не за черговим мільярдом доларів, або для прикриття бізнесу.

"Це треба ламати, але на це має бути запит суспільства. Суспільство має вже перестати вірити постійно одній і тій же казці: що прийде черговий Месія і врятує. Сама по собі людина нічого не вирішить. Політика - це командний вид спорту. У нас має сформуватися нормальне громадянське суспільство на зрозумілих принципах знизу вгору і потім воно повинно збудувати нові еліти. Знову ж таки, від низу до верху", - додав Бізяєв.

Популярні новини зараз

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Єрмолаєв розповів, як сформувати розумну еліту.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що політолог розповів, який закон успіху працює в Україні.

https://www.youtube.com/watch?v=2wPtXXk69LY&feature=youtu.be