Під час кліматичного саміту ключові геополітичні гравці спробують визначитися з правилами гри і тими екологічними нормами, яких все будуть повинні дотримуватися.

Про це сказав політолог Руслан Бізяєв в ефірі програми “Розвилка” з Любов’ю Завальнюк.

Руслан Бізяєв заявив, що під час зустрічі президента Сполучених Штатів Америки Джо Байдена, канцлера Німеччини Ангели Меркель, президента Франції Еммануеля Макрона і президента Росії Володимира Путіна на екологічному форумі в США - вони будуть обговорювати актуальні екологічні теми.

"Природно, це все, що пов'язано з переходом на шостий технологічний уклад, новий тип енергоносіїв. Боротьба з парниковим ефектом. Боротьба з викидами СО2. Тобто, очевидно вони будуть домовлятися про ті відсотки мінімальні, яких повинні дотримуватися всі учасники", - сказав Руслан Бізяєв.

Він зазначив, що під це будуть підв'язані всі бізнес-процеси, і вже Євросоюз говорить про те, що вони готові і далі давати фінанси, але для цього в наступному році повинні на 37% знизити викиди СО2.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

"Це змінюється інфраструктура, починаючи від ЖКГ і закінчуючи виробництвом алюмінію. Відповідно, про це всім треба домовитися, виробити правила гри для того, щоб не страждала економіка. Знаєте, коли одні швидко побігли вперед, а інші стоять на місці - утворюється розрив", - додав Бізяєв.

За його словами - цей кліматичний саміт - це спроба ключових геополітичних гравців визначиться з правилами гри.

Як повідомляв Знай.ua, Гриценко заявив, що українцям доведеться позбутися своїх автомобілів.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що поки Грета Тунберг передбачає Апокаліпсис, українці висадили мільйон дерев своїми руками: ось як треба рятувати Землю.

https://www.youtube.com/watch?v=Z-jF5LKCM58&feature=youtu.be