Велика Британія може розвивати в Україні військово-промисловий комплекс, освіту і фінансовий сектор.

Про це сказав політолог Руслан Бізяєв в ефірі програми “Розвилка” з Любов’ю Завальнюк.

Руслан Бізяєв зазначив, що Велика Британія може користуватися певними інструментами, які були б корисні для українсько-британського співробітництва.

"Британія - це традиційно тиха політика непублічна. Фінанси, військово-промисловий комплекс, освіта. Це три моменти, які в принципі Британія експортуватиме найближчим часом. Тобто, з одного боку - вони хочуть створити Коннзак - це більше для Атлантики, Азіатсько-Тихоокеанського регіону, з іншого боку - їм найважливіше закріпитися в басейні Середземного і Чорного моря... Британія, як і Росія, зараз зацікавлена ​​в ослабленій Європі, що розпалася", - сказав Бізяєв.

За його словами, в подальшому буде відбуватися велика гра - протистояння Британської і Російської імперії. Саме тому Британії і цікаво закріпитися на чорноморському узбережжі.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Росія на таке не піде, це абсолютно очевидно: Грищенко про притягнення до переговорів в нормандському форматі англосаксонських країн.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Бондаренко зазначив, що Україні доводиться петляти між цими стратегічними партнерами.