Ситуація в зоні російсько-українського військового конфлікту на Донбасі продовжує залишатися нестабільною. Чи слід цього літа чекати загострення на фронті?

Стан справ у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» коментує політичний консультант, блогер, громадський активіст, співголова громадської ініціативи «Права справа» Дмитро Снєгирьов.

«Давайте спочатку заспокоїмо народ України. Військового вторгнення не буде. Росія не розглядає сценарій вторгнення з території РФ, оскільки він буде розглядатися як військова інтервенція. І Російська Федерація сповна отримає всі наслідки. Треба заспокоїти тих «корисних ідіотів», які просувають цю ідею в українському суспільстві», - каже Снєгирьов.

За його словами, Росія прагне виставити себе третьою стороною в конфлікті на Донбасі та всіляко намагається уникнути ролі його учасника. Для неї зараз було б абсурдним використовувати свої збройні сили в цьому конфлікті.

«Навіщо зараз Росії вторгатися в Україну? Я не виключаю можливість локального загострення ситуації. Але це можливо тільки з території вже окупованих районів Луганської та Донецької областей. Цей фактор ми не можемо виключати. Але це тільки елемент військово-політичного тиску на керівництво України», - вважає Дмитро Снєгирьов.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він прокоментував референдум про скорочення числа депутатів Верховної Ради.

Також Снєгирьов заявив, що вакцинація на окупованій території Донбасу покликана дискредитувати українське керівництво.