«Багато хто подумав, що буде глобальний скандал, почали шукати підступ. Та я в цьому не бачу ніяких сенсацій, але бачу досить прагматичний розрахунок». Так оцінив політолог Тарас Загородній зустріч з Олександром Лукашенком нардепа від «Слуг народу» Євгена Шевченка у своєму блозі «Тарас Загородній говорить».

Він міркує: «Що буде пану Шевченку за те, що він відвідав Білорусь? Зовсім нічого. У нас не заборонено перетинати кордон Білорусі будь-якому депутату, бо він має на це право», - підсумовує він.

Політолог висловив припущення, що теоретично депутата можуть виключити з фракції, але це, знову ж таки, ніяк не вплине на нього і навіть розв'яже руки.

«Тому що він теж не сліпий, бачить, що падають рейтинги «Слуг народу», і теж замислюється над тим, а що б такого ще зробити? Тому я не виключаю, що ми побачимо його в якості потенційного партійного лідера. А може, і не побачимо. Але, принаймні, він діє в правильному напрямку», - зазначає Загородній.

На його думку, фракції потрібен не кількісний, а якісний показник, а він-то якраз і кульгає. Недавній приклад – галаслива вечірка, яку під час найжорстокішого локдауну організував для дружини Микола Тищенко.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

«В принципі, «Слугам народу» вже давно пора виключати скандальних і зашкварних депутатів. Все-таки, це якось буде стимулювати партійну дисципліну. Депутатів у них багато, до критичної маси 226 ще дуже і дуже далеко. Тому краще б їх вигнати по-хорошому. Але чи вижене їх Зеленський – це велике питання. Судячи з того, як хитаються «Слуги народу», що б вони не говорили – вони вже цінують будь-якого депутата», - підсумовує він.

Нагадаємо, Тищенко знову закотив вечірку на карантині для дружини, крутiше за "Велюр": колони машин, десятки гостей і екіпаж копів.

Як повідомляв Знай.ua, Тищенко хоче священика в Раду, дух "цигаредників" заважає.