Про це в facebook повідомив топ-менеджер "БРСМ-Нафта" Олександр Мельничук.

Нагадаємо, останні тижні "БРСМ-Нафта" піддається чорній піар-кампанії в ЗМІ та соціальних медіа. Як повідомляють в компанії, мета атаки - змусити мережу підвищити ціни на паливо.

"Оскільки опоненти закидають"БРСМ-Нафті" нібито випуск "лівих" чеків, ми рішуче і публічно спростовуємо ці звинувачення. Щоб довести всім, що наша мережа працює чесно і сумлінно платить податки, з сьогоднішнього Для ми почали видавати чеки з QR-кодом», — написав Олександр Мельничук.

На АЗС "БРСМ-Нафти" почала видавати чеки з QR-кодом

Такі чеки видаються на всіх автозаправних комплексах "БРСМ-Нафти" кожному клієнту після будь-якої транзакції. Відсканувавши код, можна перевірити, чи є чек в базі Державної податкової служби. «У нас немає жодного «лівого» чека, в чому нас звинувачують деякі недобросовісні особи — псевдо-експерти Сергій і Артем Куюни», — написав Мельничук.

Популярні новини зараз

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

Він закликав голову податкового комітету ВРУ Данила Гетманцева, керівників фіскальної та податкової служб Вадима Мельника та Олексія Любченка не піддаватися провокаціям псевдо-експертів і не ретранслювати неправдиву інформацію. «Це шкодить вашій персональній репутації, а також репутації соціально відповідального бізнесу», — додав Мельничук.

Як раніше повідомлялося "БРСМ-Нафта" ініціює загальнонаціональну перевірку якості палива найбільших мереж АЗС. У компанії висловили готовність оплатити аналіз за умови, що його проведуть незалежні автоексперти і лабораторії. За допомогою об'єктивного і неупередженого дослідження "БРСМ-Нафта" має намір довести, що її паливо відповідає всім стандартам і вимогам ЄВРО 5.