Вони стверджували, що її чоловік Сергій Лещенко був "ідеологом Майдану", а в самої Топольської нібито є російське громадянство, пише Обозреватель.

"Лещенко один з ідеологів Майдану. І він заявив, що його дружина підтримувала ЛГБТ-рух. А як вона в Росію потрапила? Значить, у неї російський паспорт", - заявив Володимир Соловйов.

Крім того, в ефірі був продемонстрований фрагмент інтерв'ю Сергія Лещенка, в якому він пояснював вояж Топольської популяризацією бренду України і необхідністю підтримки ЛГБТ-руху.

"А навіщо гроші брала?!", - саркастично відреагував на аргументи Лещенко, екснардеп від Компартії Спиридон Кілінкаров. який втік 2015 року в Москву

Раніше в ефірі 4 каналу Сергій Лещенко заперечував наявність у Топольської будь-якого громадянства, крім українського.

Популярні новини зараз

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

8 травня Анастасія Топольська, дружина нардепа VIII скликання ВРУ і члена Наглядової ради "Укралізниці" Сергія Лещенка, виступила в одному з клубів Москви. Виконавиця, відома під сценічними псевдонімами DJ Nastja і Sheis, була одягнена в чорний латексний костюм. Відео у відповідному вбранні поділилася сама Топольська на своїй особистій сторінці в Instagram.