У Росії бойовики Донбасу активно йдуть в політику - їх союз вже уклав угоду про співпрацю з правлячою партією «Єдина Росія». Навіщо це потрібно російській владі?

Ситуацію у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» коментує політичний експерт і бізнес-консультант, керівник Центру військово-правових досліджень, адвокат Олександр Мусієнко.

«Хоча Росія - учасник і палій конфлікту на Донбасі, вона не визнала і ніколи не визнає «народні республіки». До того ж я не думаю, що Росія зацікавлена ​​в інтеграції населення ОРДЛО. Можна скільки завгодно говорити про визнання або приєднання «народних республік», але, вибачте, російський бюджет не гумовий», - говорить експерт.

Він нагадав, що пенсії треба платити й в самій Росії, а грошей на всіх охочих не вистачить. А пенсії для російської влади - це спосіб залучати на свій бік старше покоління. Та й на це грошей вже не вистачає, тому там і збираються підвищувати пенсійний вік.

«Але самих учасників конфлікту російська влада готова нагороджувати. Можна згадати кримського прокурора Поклонську, яка потрапила в Державну думу. Це щось на зразок ордена або медалі за бойові дії», - вважає Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він підкреслював необхідність створення демілітаризованої зони.

Також Мусієнко назвав інструменти для завершення війни на Донбасі.