Пауза в демонстрації військових сил Росії на кордонах з Україною – це імітація, за якою ховаються підступні плани дуже небезпечного суперника. Відповідно, потрібно займатися розвитком територіальної оборони і мислити з точки зору військової загрози. Про це заявив політичний оглядач Тарас Загородній у черговому випуску свого блогу «Тарас Загородній говорить».

Зокрема, він вважає, що уряд РФ і надалі буде використовувати політику викручування рук у відносинах з Україною. Він ні наскільки не сумнівається в агресивності намірів Путіна і його поплічників. Відповідно, Україні необхідно зайнятися розвитком своєї територіальної оборони.

«Російська Федерація буде використовувати шантаж на Україну і брязкати зброєю на наших кордонах. До цього потрібно звикати і розуміти, що все залежить тільки від розвитку нашої територіальної оборони. Тоді росіяни будуть розуміти, що немає ніякої можливості пройти так, як їм хочеться. Нам необхідний розвиток нашого оборонного комплексу, насичення армії високоточною зброєю», - говорить Загородній.

Він вважає, що не можна недооцінювати російські воєнні амбіції, навіть якщо війська Збройних Сил Російської Федерації поблизу українських кордонів взяли тайм-аут. Крім того, російські воєначальники використовують абсолютно нові методи ведення війни.

«Тому що Росія – дуже небезпечний суперник, вона робить висновки з усіх своїх вчинків. І те, що вони провели в 2014 році – вони ж не воювали фактично проти нас на повну силу. І це потрібно розуміти», - робить висновок політолог.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Нагадаємо, захисник з позивним "Майор" залишив роботу слюсарем і пішов на передову.

Як повідомляє портал Знай.uа, герой з позивним "Гірський" пішов на війну заради світлого майбутнього України: "не хочу, щоб хтось нав'язував свою мову і культуру".