В українському парламенті може утворитися нова коаліція з частиною партії «Голос». Про це розповідала український політик та нардеп Соломія Бобровська політологу Віктору Тарану у новому блозі «Таран VLOG» на Youtube.

«Я не впевнена, що частина партії «Голос» може піти в коаліцію. Насправді в партії «Голос» утворились великі ціннісні розбіжності між партійцями. Я допускаю, що можуть бути розмови з приводу праці в уряді. Починаючи з голови партії та людьми, які розділяють її позиції», - розповіла Бобровська.

Бобровська сказала, що замість тих членів партії, які погодяться працювати в уряді, в партію зайдуть наступні люди по списку, які будуть стійкими бійцями і зайдуть з розуміння, що таке чітка опозиція.

«Я переконана, в якому складі зайшла партія «Голос», в такому складі вона повинна допрацювати до кінця каденції. Ані «тушкізм», ані будь-які інші маневри, вони не є прийнятними і взагалі підважують довіру до ідей і нових облич. Але, на жаль, партія «Голос» всередині фрагментована», - сказала вона.

Бобровська розповіла, що коли частина партії за спиною іншої частини підписує закон про обрізання можливостей НАЗК контролю за державним фінансуванням - це просто вистріл собі в ногу.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

«Для мене такі моменти є неприйнятними не тільки як для депутата, але і як громадянці мені важко погоджуватися тут зі своїми колегами. Я не розділяю їх позицію і стою на діаметрально іншій», - резюмувала вона.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Тарана, що Україна стоїть на порозі повномасштабної війни з Росією.

Також раніше Таран розповідав про можливість нападу РФ.